2013. március 1., péntek

Pulóver

Végre elkészült a pulóver, amire nagyon sokat kellett várnia a gazdájának.
Pár éve ( kb. 12 ) megfogadtam, hogy soha többet nem kötök pulóvert, mert nagyon sokáig tart. Főleg az akkori párom 190 cm feletti magassággal rendelkezett, így nem szokványos méretű pulcsit kötöttem. De a szeretet mire nem képes. :)
Nos a SOHA, 12 évig tartott, és kihívásnak tekintettem, de most ismét nyilvánosan megfogadom, hogy az elkövetkező 10 évben nem kötök pulóvert!!! :D
Maximum, ha egyszer lesznek gyermekeim, nekik igen, de akkor nagyon sokat. :)
A minta, a szín kérésre készült. Fradista drukkernek, így zöld-fehér színű. :) Egyébként pedig gyerekkori nagyon jó barátnak. :) A késés miatt készítettem még egy horgolt párnát is, amire a gombok felvarrása maradt vissza, valamint a párna belső része még nincs meg, mert itt nem lehet kapni fehér szatén selymet... :( Azt hiszem ismét rendelnem kell a neten... :) Ez a meglepi - párna -, remélem ritkán nézi a blogot, így meglepetés is marad, amíg meg nem kapja. :)

A jó hír, hogy vasárnap estig elkészül az új bejegyzés, ami a húsvéti tojás horgolásról fog szólni, minta olvasási tanácsokkal, hogy álljunk neki, stb., sok-sok képpel... Kis türelmet kérek még, tudom sokan várjátok. :) Köszönöm a  bizalmat. :)

Íme a pulcsi és a párna:

Párna egyik oldala...

Pulcsi kérésre...


A gombok vannak vissza...

Másik oldala...

Készült: nagyon sokáig, több megszakítással... :D
2012.12 - 2013.02.28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése