2013. március 15., péntek

Itt az idő ... köszönöm ... :)

Elnézést kérek, ha mostanában nem olyan aktív a tevékenységem. Igyekszem minden területen megfelelni, de van hogy túlvállalom magam, ilyenkor pedig futok magam után... :D

Az elkövetkező időszak  a tanulásé lesz, persze nyugodtan lehet írni, kérdezni, kérni, amit tudok teljesítek, ahogy eddig is. :)

A tervem, hogy a blogot felturbózzam, így most angolul kezdek tanulni, majd német és az elfeledett orosz. Ha még belefér jöhet a spanyol, de ez már a 2 éves terv része. :) Szeretném a lehető legtöbb nyelven elérhetővé tenni a leírásokat, de persze úgy, hogy jómagam fordítok. :)

Mellette persze a munkámra is kell időt szánnom, de a kézimunka is nagyon fontos része az életemnek. Vagyis egyszerre mindent, mint mindig... :DEz a csokor 2012. májusában készült Édesanyám szülinapjára. :) Ezzel köszönöm meg Nektek, hogy naponta megtiszteltek az oldal látogatásával. :)

Köszönöm a türelmeteket, a sok biztatást, kérdést, ötletet, hozzászólást. :)
Üdv.: Susan :)

5 megjegyzés:

 1. De aranyos vagy!:).Mi is köszönjük az időt amit ránk fordítasz!Pusszantás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Rena. :)
   Boldogan teszem és nagyon örülök, hogy sikerült a csillag. :)
   Sok sikert. :) Puszi :)

   Törlés
 2. Szia Zsuzsa! Gyönyörűek a munkáid, nagyon ügyes vagy. Öröm nézni ezt a rengeteg szép virágot. Csak így tovább!
  Üdvözlettel: Marika.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marika!
   Köszönöm szépen. :) Már tervben vannak az új különleges virágok, egyelőre időhiányban szenvedek, majd húsvét után végre nekilátok. :)
   Üdvözlettel: :)

   Törlés
 3. Kedves Zsuzsa! Biztos szépek lesznek azok a virágok is, már várom lássam őket. Networkon is láttam munkáidat, te mintád alapján csináltam virágokat és elég jó lett, bár még csak pár hónapja horgolok. Köszönet a mintákért hogy feltetted.
  Üdvözlettel: Marika

  VálaszTörlés