2013. április 23., kedd

Feladtam...


Ígértem egy bejegyzést a terítővel kapcsolatban, hogy miért adtam fel.
Átgondolva, az elmúlt éveket, nem emlékszem mikor adtam fel utoljára valamit, de van egy szint, amikor át kell gondolni, valóban van-e értelme folytatni.
A terítőnél is ez történt. Mérlegeltem, hogy még mennyi munka van vissza, és a végeredményhez hányszor kell még lebontani, és újrakezdeni. Nem igazán volt reális a szám.
Ugyanis a kért méretben nincs terítő minta, ezért nekem kellett átalakítanom egy mintát, amit éppen úgy gondoltam jó lehet. Sok tapasztalt embert kérdeztem meg, de mindenki azt mondta, hogy ahogy készül, csak akkor fogom látni, jó lesz-e, ahogy készült, jöttek elő a problémák... 

Üveg lap alatt van...

A képen látható terítő utolsó sora már több mint 45 perc munkával járt. Horgoltam 5-7 sort, majd akkor derült ki, hogy jó lesz-e, haladhatok-e tovább, vagy vissza kell bontani, és módosítani kell a szem-számon. Az estek 95%-ban vissza kellett bontani. Ebből adódott egy számítás, ami alapján nem volt értelme folytatni.
A terítőt megtartottam magamnak, ha lesz energiám újra folytatni, akkor még 5 cm minta lesz rajta, amit még ki kell találni…
Jani Anyukájának pedig kerestem másik mintát, ez sokkal szebb. :)

Új minta :)


És már neki is láttam. :)
Ez is el fog tartani egy darabig, mert 1 minta 9 x 9 cm, és 30-35 perc alatt készül el. A végleges méret még mindig 170 X 120-as. Sajnos nem lett kisebb az asztaluk. :D De van időm. :)

Készült: folyamatban...

2 megjegyzés:

  1. Jaj ne aggódj,szerintem az új minta még szebb:)Pussz

    VálaszTörlés
  2. Köszi Rena!
    Aranyos vagy. Kár, hogy azt a mintát csak most találtam meg. Valóban sokkal szebb. :) Puszi. :)

    VálaszTörlés